Ring til os ​ 40 94 85 41

Renovering af hus har jeg brede kompetencer inden for

Går du og drømmer om at få foretaget en renovering af hus? Det kan eksempelvis være, du har et gammelt køkken, som du gerne vil udskifte, eller det kan være, du mangler mere plads. Uanset hvad så kommer Tømrermester Peter Nykjær Sørensen gerne og hjælper dig. Jeg tilbyder renovering af hus hos kunder i og omkring Varde, Esbjerg, Bramming & Skjern.

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for ombygning af hus. Derfor er jeg i stand til at tilbyde et hav af tilbygninger til dit hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for form og funktion af tilbygning. Uanset om du ønsker en komplet indvendig renovering af hus eller en mindre tilbygning, så har jeg kompetencerne til at løse opgaven professionelt.

Hvad koster renovering af hus?

Der er mange muligheder, når det gælder at renovere hus. Derfor er det også svært at give en konkret pris, da priserne varierer fra opgave til opgave. Hos mig er du dog garanteret konkurrencedygtige priser, hver gang jeg foretager renovering af hus.

Jeg rådgiver dig desuden gerne, så du kan få den mest fordelagtige løsning efter dine behov.

En tilbygning kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Jeg tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførsel. I dag kan du nemt udvide med en tagetage, selvom tagets hældning er lille, eller taget er fladt. En udestue er desuden en relativ billig og hyggelig måde at få flere kvadratmeter på. Uanset ønsker skræddersyes der altid en løsning til lige netop dine behov i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Ring for at høre nærmere

Hvis du vil høre nærmere om mulighederne for renovering af hus, så er du velkommen til at kontakte mig, så tager vi en uforpligtende snak.

Du kan ringe til mig på telefon 40 94 85 41 eller skrive en mail til peter85ns@gmail.com, så hører du fra mig snarest muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi rådgiver om formgivning af alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. I hele forløbet lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden.