Ring til os ​ 40 94 85 41

Tagrenovering kan spare dig for unødige bekymringer

Uanset om du mangler hjælp til renovering af tag eller lægning af et helt nyt tag, så står jeg Tømrermester Peter Nykjær Sørensen klar med professionel hjælp. Jeg har mange års erfaring inden for tagrenovering, hvorfor jeg kan løse enhver opgave. Jeg kommer ofte i og omkring Varde, Esbjerg, Bramming & Skjern, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Det er en god idé, at du med jævne mellemrum får kigget dit tag efter for utætheder og skader, da dette kan spare dig for unødige bekymringer. Hvis du ønsker at undgå svamp i dine tagkonstruktioner, kan du forbedre ventilationen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis ikke de leder vandet væk. Alle disse løsninger hjælper jeg dig gerne med.

Hvad koster et nyt tag?

Der findes mange forskellige slags tag på markedet, som hver har forskellige specifikationer, som egner sig til diverse behov. Det er derfor svært at give en konkret pris på et nyt tag, da det afhænger af tagets type.

Jeg har erfaring med forskellige typer af tag og deler gerne ud af min ekspertviden, så du kan finde det tag, der matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Jeg er desuden specialist i tagreparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner. Jeg kan derfor tilbyde forskellige løsninger til udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr. Hvad enten du mangler hjælp til en lille tagrenovering eller et helt nyt tag, så kan du forvente attraktive priser og gode tilbud her hos mig.

Kontakt mig, og hør om dine muligheder

Hvor længe er det siden, du sidst har fået tjekket dit tag for skader og utætheder? Jeg kommer gerne og foretager et tjek af dit tag og tilbyder efterfølgende tagrenovering, hvis det er nødvendigt.

Vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt mig gerne på telefon 40 94 85 41 eller på mail peter85ns@gmail.com.

Indhent et uforpligtende tilbud​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi rådgiver om formgivning af alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. I hele forløbet lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden.