Ring til os ​ 40 94 85 41

Udskiftning af vinduer og døre på professionelvis

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Så står Tømrermester Peter Nykjær Sørensen klar med professionel hjælp. Jeg er en dygtig tømrer med mange års erfaring på området. Jeg tilbyder primært udskiftning af vinduer og døre hos kunder i Varde, Esbjerg, Bramming & Skjern, men kører også gerne uden for disse steder.

Ved renovering bestræber jeg mig altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage, så det matcher resten af huset. Derudover tilbyder jeg blandt andet udskiftning af termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Jeg udskifter også gerne delvist nedbrudt træ, hvilket sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af opgavens omfang, samt hvilken type ruder du vælger at udskifte til. Det kan eksempelvis være, du ønsker montering af vinduer efter mål eller udskiftning til energivinduer, hvor du kan opnå en markant økonomisk besparelse.

Faktisk kan du også få tilskud, hvis du skifter til energivinduer, så du opnår både en økonomisk besparelse samt energibesparelse.

Vi samarbejder med en af Danmarks førende producenter, når vi foretager udskiftning af vinduer og døre. Her finder du et bredt udvalg af vinduer af høj kvalitet, som eksempelvis laves på særlige mål. Derudover kan jeg levere og udskifte med færdige elementer. Dette afhænger blot af, hvordan du ønsker dine nye vinduer.

Kontakt mig for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad jeg kan tilbyde af renovering samt udskiftning af vinduer, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar med gode kompetencer og skarpe tilbud.

Jeg kan kontaktes på telefon 40 94 85 41 eller på mail peter85ns@gmail.com.

Indhent et uforpligtende tilbud​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi rådgiver om formgivning af alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. I hele forløbet lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden.